Tietoa

BookAclassic on klassisten ja arvokkaiden autojen johtava varauspalvelu verkossa. Olemme maailman nopeimmin kasvava vuokrausalusta retroautoille, jotka eivät koskaan poistu muodista!

Tehtävämme on antaa jokaiselle mahdollisuus tuntea se fiilis, kun ajat klassista autoa tai superautoa. Nauti unelmiesi autolla ajamisesta lomallasi, tai minkä tyyppisessä tapahtumassa tahansa. BookAclassic -palvelun avulla voit ajaa läpi Toscanan klassisella Alfa Romeo Spiderillä tai kruisailla Route 66:lla 1966 Ford Mustang -avoautolla. Minne tahansa menetkään, menemme sinne kanssasi.

BookAclassic tarjoaa verkon laajimman valikoiman klassisia ja vanhanajan autoja yksityisiin ja yritystapahtumiin, elokuvatuotantoon, mainoksiin, messuille ja museoihin. Tehokas palvelumme ja suoraviivainen, usealla kielellä toimiva online-varausjärjestelmä tuo lisää tyytyväisiä asiakkaita ja autonomistajia joka päivä.

Booking System
Countries
Online
Offline
Map

Elämä on liian lyhyt tylsiä autoja varten

BookAclassic on innovatiivisen tanskalaisen yrittäjän ja autoharrastajan aikaansaannos. BookAclassic on syntynyt, koska olemme nähneet tarpeeksi hahmottomia, tympeitä ja tylsän käytännöllisiä ajoneuvoja. Olemme täällä nostamassa tietoisuutta ajoneuvoista joissa on sielua, tyyliä ja karismaa, ja tuomme niihin uutta eloa. Haluamme jakaa intohimomme upeisiin ja elegantteihin klassikkoautoihin ja täyttää tiet kauniilla ja seksikkäillä ajoneuvoilla!

BookAclassic – Aja unelmaasi!

BookAclassic Ltd.
69 Carter Lane
Lontoo, EC4V 5EQ
Yhdistyneet Kuningaskunnat

Yrityksen rekisterinumero 07733024

+44 20 3826 8070

Section background
Classic vehicle

Tarvitsetko klassista ajoneuvoa?

Tee häistäsi tai juhlistasi ikimuistoinen. Löydä unelmiesi auto omalta alueeltasi.

Löydä ajoneuvosi
Classic vehicle garage

Oletko autonomistaja?

Mainosta klassikkoautoasi ilmaiseksi. Täysin ilmainen. Ei vuosimaksuja. Ei sitoumuksia.

Rekisteröi ajoneuvosi

Haluatko saada säännöllisiä päivityksiä?

Tilaa nyt

  Viimeisimmät klassikkoautouutiset!

  Saa ensimmäisenä ainutlaatuisia tarjouksia sähköpostitse BookAclassicilta!

  Saa inspiraatiota tapahtumista ja klassisista autoista ympäri maailman!