Tienaa rahaa klassikkoautosi ajamisesta

Klassikko- ja arvoautojen omistajat voivat rekisteröityä sivustolle ilmaiseksi

Tienaa rahaa oman klassikkoautosi ajamisesta! Hurmaavien ja kauniiden klassikkoautojen omistajat voivat nyt lisätä ajoneuvonsa BookAclassicin laajaan tietokantaan ja ansaita rahaa tyylikkäillä investoinneillaan. Tämä jännittävä globaali alusta on saatavilla maanlaajuisesti.

Klassiset ja arvokkaat autot herättävät eleganssin ja nostalgian tunteita, joita ihmiset haluavat hyödyntää usein suurissa tilaisuuksissa, aina häistä valmistujaisjuhliin asti. Näiden huomiota herättävien, eri ajanjaksoa edustavien ajoneuvojen omistajat voivat nyt ottaa hyödyn irti BookAclassic -sivustosta ja tarjota autoaan vuokrattavaksi. Näyttävistä Ferrareista aina 1920-luvun Bentley -klassikkoautoihin, kaikille niille on oma paikkansa alustallamme. Sivustollamme listattujen autojen kumulatiivinen arvo liikkuu yli sadoissa miljoonissa euroissa ja se nousee koko ajan uusien harrastajien liittyessä portaaliimme.

BookAclassic antaa klassisten autojen omistajille täyden vapauden antaa autonsa vuokralle mahdollistamalla haluttujen tapahtumien ja tarjousten vastaanottamisen. Omistajat voivat pysyä autonsa mukana koko päivän ja jopa edustaa yksityiskuljettajana varmistaakseen, että autoa käsitellään sen ansaitsemalla huolenpidolla ja kunnioituksella. Näin lukuisten arvoautoja rakastavien ihmisten keskuudessa, harvinaisten sekä luksusautojen omistajat voivat tehdä intohimostaan ja harrastuksestaan tuottoisan ajanvietteen sekä pitää autonsa ajokunnossa tien päällä. Ehkäpä mahdollistaen jopa kokoelman kasvattamisen tulevaisuudessa.

Tienaa klassikkoauton hinta takaisin 2-3 kertaisena ilmaisella profiililla

Tienaa rahaa klassikkoauton ajamisesta - se on niin yksinkertaista! Klassisten ajoneuvojen omistajat voivat saada jopa 30 varausta vuodessa käyttämällä BookAclassic -varausalustaa. Meillä on autonomistajia, jotka ovat tienanneet klassikkoautonsa hinnan 2-3 kertaisena käyttämällä ilmaista BookAclassic -profiilia.

Liity heti!

Tienaa rahaa klassikkoautosi ajamisesta filmituotannossa

Käyttämällä BookAclassic -palvelua, autonomistajat eivät rajoita autonsa käyttöä ainoastaan suuriin tilaisuuksiin ja itseajettaviin kokemuksiin. Tarjoamme sivustomme kautta ajoneuvoja myös tuotantokäyttöön, aina elokuvatuotannosta mainostuotantoon.

BookAclassic on erikoistunut klassikkoautojen ja muiden ainutlaatuisten ajoneuvojen välittämiseen elokuvatuotantoon, antaen näiden kauniiden menopelien omistajulle mahdollisuuden esitellä autoaan ja kokea jotain uutta. Tuotantoryhmät ovat aina etsimässä tuotantoonsa sopivia ajoneuvoja, olipa se sitten 1930-luvun auto rikoselokuvaan taikka urheilullinen auto tunnetun artistin musiikkivideoon.

Alustamme auttaa sinua myös saamaan uusia asiakkaita hyödyntämällä autoasi erilaisilla messuilla ja esittelytilaisuuksissa. Tilaisuuksien järjestäjät tietävät, että harvinaiset autot vetävät yleisöä, etenkin jos sen takana on yksilöllinen tarina tai jos olet itse paikalla kertomassa autostasi.

Tarjoa erilaisiin tilaisuuksiin

Häämarkkinoille pääsyn lisäksi on paljon muitakin mahdollisuuksia tienata rahaa klassikko- tai arvoautollasi. Aina ylioppilaiden valmistujaisjuhlista yritystapahtumiin, joissa voit auttaa vieraita saapumaan suureen tilaisuuteen tyylillä antamalla arvo- tai klassikkoautosi vuokralle ja toimimalla sen kuljettajana.

Klassikkoauton luovuttaminen asiakkaasi tilaisuuteen auttaa heitä saamaan unohtumattoman kokemuksen lisäämällä erityistunnelmaa koko tapahtumaan. BookAclassic -palvelun kautta kaikki, jotka etsivät autoa vuokrattavaksi tapahtumaansa, löytävät juuri oikean vaihtoehdon, oli se sitten ylevä urheiluauto tai sotia edeltävän ajan arvoauto. Käyttämällä alustaa, autonomistajat saavat pääsyn laajaan asiakaskuntaan, joka etsii lisäarvoa tapahtumiinsa. Näin autonomistajat tienaavat rahaa investoinnistaan ja harrastuksestaan, sekä mahdollisuuden jakaa intohimonsa muiden kanssa.

Tarjoa unelmien hääauto

Kun monet parit alkavat suunnittelemaan häitään, he valitsevat vuokrattavaksi vanhan ajan auton tai klassikkoauton, joka luo romanssin ja eleganssin tunnelmaa sekä lisää tyyliä suureen päiväänsä täydentäen sen kokonaistunnelmaa. BookAclassic -palvelu antaa näiden autojen omistajille pääsyn tuottoisalle markkina-alueelle tarjoamalla mahdollisuuden auttaa hääpäivän täydentämisessä, tehden luksuksessa matkustavan parin päivästä vielä hitusen verran onnellisemman.

Oli sinulla sitten kesähäihin täydellinen, urheilullinen avoauto tai lumiselle taustalle soveltuva hurmaava klassikkoauto, löydät oman markkinasi BookAclassic -palvelusta. Toimimalla autonkuljettajana voit olla osana ihmisten erityistä päivää, eikä ole epäilystä siitä, etteikö valokuvaaja ottaisi tilaisuuden hyödyksi autosi tyylikkäistä muodoista kuvaamalla upeita hääkuvia unelma-autosi edessä, olipa se sitten Jaguar tai Cadillac.

Tarjoa itseajettava kokemus

Monet haaveilevat oman klassisen tai unelmiensa auton omistamisesta, mutta syystä tai toisesta heillä ei ole siihen mahdollisuutta. Tämän vuoksi he ovat valmiita maksamaan kokemuksesta ja ottamaan ainutlaatuisen auton ajelulle. BookAclassic -palvelun kautta voit tarjota autoasi vuokralle myös itseajettavana vaihtoehtona, antamalla asiakkaidsi kokea ihastus ja jännitys huippuauton ratin takana.

Halusipa harrastelija vuokrata autosi vain yhdeksi päiväksi tai koko viikon ajaksi, voit löytää heidät kaikki BookAclassic -alustalta. Itseajettava kokemus on usein ylellisin lahja jonka henkilö, jolla bensa kulkee suonissa, voi saada. Löydät useita mahdollisuuksia tarjota autoasi toisten ajettavaksi, erityisesti jos olet luksusautojen, kuten Ferrarin, Lamborghinin, Aston Martinin tai Porschen omistaja.

BookAclassic vie autonvuokrauksen uudelle tasolle

BookAclassic -palvelussa teemme klassikko- ja arvoautojen vuokraamisesta nopeaa ja yksinkertaista. Selkeän hinta- ja varausjärjestelmän avulla asiakkaamme voivat vuokrata näyttäviä autoja joka puolella maailmaa. Käyttäjämme voivat unohtaa pitkien ja aikaa vievien, turhia kysymyksiä täynnä olevien lomakkeiden täyttämisen. Tämän sijaan he saavat heti tarkkaan lasketun hinnan mistä tahansa BookAclassic -portaaliin lisätystä autosta ja voivat varata sen heti. Edistyksellisen ja ainutlaatuisen klassikkoautoja varten kehitetyn hinnoittelu- ja varausalgoritmin ansiosta varmistamme täydellisen kokemuksen sekä vuokraajille, että autonomistajille.

Classic vehicle

Tarvitsetko klassista ajoneuvoa?

Tee häistäsi tai juhlistasi ikimuistoinen. Löydä unelmiesi auto omalta alueeltasi.

Löydä ajoneuvosi
Classic vehicle garage

Oletko autonomistaja?

Mainosta klassikkoautoasi ilmaiseksi. Täysin ilmainen. Ei vuosimaksuja. Ei sitoumuksia.

Rekisteröi ajoneuvosi

Haluatko saada säännöllisiä päivityksiä?

Tilaa nyt

  Viimeisimmät klassikkoautouutiset!

  Saa ensimmäisenä ainutlaatuisia tarjouksia sähköpostitse BookAclassicilta!

  Saa inspiraatiota tapahtumista ja klassisista autoista ympäri maailman!