Ansaitse rahaa oman klassikkoautosi ajamisesta!

Drive into a world of exciting events with us

Lisää autosi

Kuinka se toimii

Rekisteröi ajoneuvosi

Helppo ja ilmainen rekisteröityminen. Tarjoa ajoneuvosi vuokralle itseajettavana tai toimi itse kuljettajana.

Aloita varauksien vastaanottaminen

Tarjoamme sinulle jännittäviä toimeksiantoja. Voit hyväksyä tai hylätä minkä tahansa sinulle tarjotun varauksen.

Jaa upeita seikkailuja

Aja kanssamme jännittävien tapahtumien maailmaan ja tienaa rahaa käyttämästäsi ajasta.

Miksi rekisteröidä ajoneuvosi

  • Tarjoamme sinulle jännittäviä toimeksiantoja
  • Pidä ohjat käsissäsi toimimalla kuljettajana
  • Säilytä yksityisyytesi anonyymillä profiililla
  • Ansaitse rahaa käyttämästäsi ajasta
  • Hyväksy tai hylkää saamasi tarjoukset
  • Täysin ilmainen. Ei vuosimaksuja. Ei sitoumuksia

Usein kysytyt kysymykset


Onko sinulla klassikkoauto tai unelmien auto, jota haluaisit tarjota vuokralle tapahtumiin ja toimeksiantoihin, kuten häihin, valokuvaukseen tai elokuvatuotantoon? Jos on, niin olemme paikka, jossa se tapahtuu. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on vain rekisteröidä ajoneuvosi kanssamme; ilman maksuja, velvoitteita tai sitovia sopimuksia. Olet täysin vapaa hylkäämään toimeksiantoja, jotka eivät kiinnosta sinua.

Henkilölle, jolla on kiinnostava ajoneuvo
Jos olet kiinnostunut saamaan klassiselle ajoneuvollesi näkyvyyttä jännittävissä tapahtumissa tai tehtävissä, olet saapunut oikeaan paikkaan. BookAclassic on toimittanut klassisia ajoneuvoja käytettäväksi erilaisissa elokuva- ja mainostuotannoissa vuosien ajan. Samalla olemme antaneet ajoneuvojen omistajille ikimuistoisia ja hauskoja kokemuksia. Eikä siinä vielä kaikki, sillä he ovat saaneet ylimääräistä rahaa pankkitileilleen. Rekisteröimme ainutlaatuisia ja eksoottisia autoja hääjuhlia, bileitä ja eirkoismessuja varten, kuten myös moottoripyöriä ja skoottereita jälleenmyyntiesittelyihin. Mahdollisuudet ovat rajoittamattomat!

Ajoneuvojen välittäjänä elokuvatuotantoon, musiikkivideoihin ja mainoksiin
Välitämme ajoneuvoja elokuvatuotantoon, tapahtumanjärjestäjille ja valokuvaajille kautta maan. BookAclassic on järjestänyt ainutlaatuisia ajoneuvoja useisiin elokuviin, musiikkivideoihin sekä mainoksiin, joissa ajoneuvojen omistajat ovat nauttineet mahtavasta kokemuksesta ja tienanneet valuuttaa siinä sivussa.

Ammattilaispalvelut
BookAclassic etsii jatkuvasti ammattimaisia limusiiniyrityksiä ympäri Suomen, jotka haluavat hyödyntää laivastonsa kapasiteettia maksimiin. Saamme useita kyselyitä liittyen yritystapahtumiin, VIP-kuljetuksiin ja hääautojen vuokraukseen, joihin limusiinipalvelut soveltuvat erinomaisesti. Tavoitteemme on toimia yhteistyössä kaikkien järjestäytyneiden limusiini- ja bussiyhtiöiden kanssa ympäri Suomen. Ajoneuvon rekisteröiminen BookAclassic -palveluun on täysin ilmaista.

Ajoneuvot ilman rekisterikilpiä
Ajoneuvot, joita ei ole rekisteröity tai vakuutettu katuajoon, voidaan myös rekisteröidä BookAclassic -palveluun. Tällaisia ajoneuvoja voidaan vuokrata ainoastaan kosmeettiseen käyttöön valokuvauksessa, esittelyissä, koristeeksi ja herättämään huomiota erilaisilla messuilla. Niitä voidaan myös vuokrata yksityisillä teillä ajamista varten. Näitä tarkoituksia varten toivotamme tervetulleiksi kaikki ajoneuvot, joissa on ainutlaatuisuutta tai erityisyyttä ulkonäössä, vaikka ne eivät olisikaan huippukunnossa.

Jokainen kysely tulee suoraan kauttamme, ja ajoneuvosi säilyy täysin anonyyminä sivustollamme. Kun hyväksyt toimeksiannon, pidämme huolen kaikista tiedoista. Asiakas maksaa varausmaksun varmistaakseen sitoutumisensa ja se toimii samalla välityspalkkionamme. Kun olemme hoitaneet järjestelyt, voit neuvotella suoraan asiakkaan kanssa vahvistaaksesi varauksen ja lisätiedot.


Sinun tulee olla vähintään 25 vuotta vanhan klassikkoauton omistaja. Hyväksymme myös mielellämme limusiineja, moderneja luksusautoja tai muita alle 25 vuotta vanhoja ajoneuvoja, joissa on erityispiirteitä tai eksoottinen ulkonäkö. Olettaen, että ajoneuvoa käytetään ajamiseen, sen täytyy olla hyvässä kunnossa sekä rekisteröity ja vakuutettu. Sen täytyy myös olla katsastettu ja on oltava todistettavissa, että siinä ei ole huomattavia vikoja tai ongelmia.

Käyttöaika
Monet ajoneuvot eivät sovellu talvella ajamiseen. Kun rekisteröit ajoneuvosi voit määritellä ajan, jolloin ajoneuvo on käytettävissä.


Kokonaiskustannukset koostuvat laskemalla BookAclassic -profiilissasi määritelty tuntiveloitus siitä hetkestä, kun ajoneuvo lähtee autotallista aina siihen hetkeen saakka, kun se palaa takaisin. BookAclassic takaa vähintään kahden tunnin minimiveloituksen, vaikka matka kestäisi vähemmän aikaa. Voit asettaa ajoneuvosi veloituksen joko per tunti tai per 30 minuuttia, kun ensimmäiset 2 tuntia on laskutettu (oletus on veloitus per 30 minuuttia).

BookAclassic vähentää välityspalkkion, joka on korkeintaan 30% varauksen kokonaisarvosta. Noin 50-70% tästä palkkiosta käytetään ajoneuvosi mainostamiseen.

BookAclassic välittää asiakkaan yhteystiedot ja toimeksiannot ajoneuvojen omistajille. Järjestelmämme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse tai tekstiviestitse kun ajoneuvosi varaus on suoritettu ja maksettu. Varausmaksu toimii välityspalkkionamme ja vahvistaa asiakkaan sitoumuksen ajoneuvosi varaamiseen.

Kun olemme vastaanottaneet varausmaksun, toimitamme sinulle kaikki asiakkaan yhteystiedot ja pyydämme sinua ottamaan heti yhteyttä asiakkaaseen varmistaaksesi kaikki tarvittavat tiedot ja määräajan maksun loppuosan suorittamiselle. Erimielisyyksien tai kysymysten ilmetessä, BookAclassic on valmiina auttamaan.


Kun asiakas haluaa varata ajoneuvosi, saat sähkäpostiviestin ja tekstiviestin, joka sisältää toimeksiannon tiedot. Jos haluat hyväksyä sen, sinun tulee vastata 24 tunnin sisällä. 24 tunnin jälkeen järjestelmämme yrittää automaattisesti etsiä vaihtoehtoista ajoneuvoa asiakkaalle.

Voitko sanoa ‘Ei kiitos’?
Lyhyt vastaus on 'Kyllä'. Kun asiakas haluaa varata ajoneuvosi, saat toimeksiannon tiedot sähköpostitse ja tekstiviestitse. On täysin sinusta kiinni, mitä toimeksiantoja hyväksyt, mutta on tärkeää vastata mahdollisimman nopeasti, jotta asiakas ei ala etsimään vaihtoehtoista ajoneuvoa. Toimeksiannon hyväksyminen on sitovaa.


Kun rekisteröit ajoneuvosi BookAclassic -palveluun, tarvitsemme yhteystiedot kuten nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Nämä tiedot ovat sisäistä käyttöä varten, eikä niitä jaeta muille. BookAclassic ei paljasta ajoneuvon identiteettiä eikä rekisterinumeroa tai pysäköintitietoja kenellekään niistä kiinnostuneille tahoille. Ainoat tiedot, jotka näkyvät sivuillamme on ajoneuvon ikä ja sille rekisteröity kaupunki/lääni. Näin suojaamme omistajan identiteettiä ja ehkäisemme varkauksia.


Saavu paikalle sovittuna aikana ja esittele ajoneuvosi parhaimmillaan. Ajoneuvon tulisi olla kunnolla puhdistettu sekä sisältä, että ulkoa. On tärkeää ottaa yhteyttä asiakkaaseen etukäteen, jotta voit varmistaa tarvittavat tiedot, kuten noutoajan ja odotetun matkustusajan. Sinun tulisi myös varmistaa, onko asiakkaalla toiveita pukeutumisen ja ajoneuvon koristelun suhteen.

Ajoneuvon takastelu
On hyvä idea antaa asiakkaan tutustua ajoneuvoon ennen toimeksiantoa, jolloin he voivat tarkastaa asiakirjat, kuten vakuutuksen, rekisteritiedot, katsastustiedot jne.

Mitä jos ajoneuvo hajoaa?
Jos ajoneuvosi ei toimi odotetusti tai tarvitsee odottamatonta huoltoa toimeksiannon päivänä, sinun tulee ottaa välittömästi yhteyttä sekä asiakkaaseen, että BookAclassic:iin. Voimme siten auttaa asiakasta löytämään vaihtoehtoisen ajoneuvon. Voit myös tarjota asiakkaalle vaihtoehtoista ratkaisua, mikäli olet siihen kykenevä. Jos tarjouksesi ei tyydytä asiakasta, heillä on oikeus perua tilaus. Jos toimeksianto on jo maksettu, se tulee palauttaa asiakkaalle kokonaisuudessaan.

Poissaolo
Jos et saavu paikalle suorittamaan toimeksiantoa ilmoittamatta siitä etukäteen tai ilman hyvää syytä, ajoneuvosi poistetaan sivustoltamme välittömästi. Sinun tulee myös palauttaa mahdollisesti vastaanottamasi maksu niin pian kuin mahdollista.

Vastuuvapauslauseke
BookAclassic on ainoastaan varausportaali klassisten ajoneuvojen omistajien ja vuokraajien välillä. BookAclassic ottaa vastuun ainoastaan omistajien ja vuokraajien välisten yhteystietojen levittämisestä. BookAclassicilla ei ole taloudellista tai laillista vastuuta vuokratun ajoneuvon käytöstä, ajoneuvon kunnosta, tai niihin tulleista olevista vioista tai vaurioista.

 

Täysin ilmainen. Ei vuosimaksuja. Ei sitoumuksia Rekisteröi ajoneuvosi
Classic vehicle

Tarvitsetko klassista ajoneuvoa?

Tee häistäsi tai juhlistasi ikimuistoinen. Löydä unelmiesi auto omalta alueeltasi.

Löydä ajoneuvosi
Classic vehicle garage

Oletko autonomistaja?

Mainosta klassikkoautoasi ilmaiseksi. Täysin ilmainen. Ei vuosimaksuja. Ei sitoumuksia.

Rekisteröi ajoneuvosi

Haluatko saada säännöllisiä päivityksiä?

Tilaa nyt

  Viimeisimmät klassikkoautouutiset!

  Saa ensimmäisenä ainutlaatuisia tarjouksia sähköpostitse BookAclassicilta!

  Saa inspiraatiota tapahtumista ja klassisista autoista ympäri maailman!