Itseajettavan klassisen auton vuokraus

Self Drive classic car hire

Etsitkö ainutlaatuista itseajettavaa retrokokemusta?

Olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Useat autoharrastajat haaveilevat oman klassisen tai vanhan ajan auton omistamisesta, mutta rahat tai resurssit eivät välttämättä riitä siihen. Jos koet olevasi yksi heistä, niin itseajettavan klassisen auton vuokraus on juuri sitä, mitä tarvitset. Vuokraamalla klassisen auton saat kokea saman jännityksen. BookAclassic tarjoaa itseajettavia klassisia autoja vuokrattavaksi, antaen autoja rakastaville henkilöille mahdollisuuden viedä unelmiensa auto ajelulle. Sivujemme kautta voit kokea kaiken sen jännityksen, joka tulee kun pääset unelma-autosi ratin taakse niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Vuokraa ja aja!

Unelmoitko Ferrarin, Bentleyn tai Aston Martinin ajamisesta päivän ajan?

Klassiset retroautot ovat väittämättä huomiota herättäviä. Kasvattaessaan suosiota, retroajoneuvot todellakin kääntävät katseita. Kiinnostaisiko vuokraaminen, sen sijaan että omistaisit sellaisen? BookAclassic tarjoaa itseajettavia klassikkoautoja ja urheiluautoja vuokralle koko maassa. Itseajettavan urheiluauton vuokraaminen on erittäin suosittua, ja BookAclassic tarjoaa valikoiman ylellisimpiä merkkiautoja, kuten Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, Bentley, Jaguar ja Porsche.

Minne ikinä menetkään, menemme sinne kanssasi

Jos olet aikeissa lentää viettämään kuherruskuukautta, erityistä matkaa tai vaikka vain tavallista vuosilomaa, mutta et halua käyttää aina samoja tylsiä uusia vuokra-autoja kuin muillakin, maailmanlaajuisen saatavuutemme ansiosta voit 'retroilla' BookAclassicin kanssa lähes missä tahansa. BookAclassic on koti tuhansille klassikoille ja vanhan ajan autoille kautta maailman, ja asiakkaamme tekevät varauksia useammalla mantereella. Voit istua kotona ja varata unelmiesi auton seuraavaa matkaasi varten omalla kielelläsi ilman, että sinulla olisi vaikeuksia ymmärtää varausprosessia. Voit jopa järjestää auton odottamaan sinua lentokentällä laskeuduttuasi. Miten olisi tyylikkäällä Jaguar E-typellä ajaminen vuosittaisella lomallasi Mallorcaan? Tai ehkäpä kauniiden Toscanan maisemien läpi ajaminen punaisella 1960-luvun Alfa Romeon avoautolla? Voimme tehdä unelmistasi totta vain muutamalla "klikkauksella" sivustollamme. Jos olet aina unelmoinut laukkusi heittämisestä amerikkalaisen klassikkoauton takaluukkuun ja ajella Route66:ta, tai aloittaa lomasi Alpeilla vanhan ajan Mercedeksellä alkuperäisine nahkapenkkeineen ja stereoiden kera, BookAclassic on juuri oikea paikka saattaa unelmasi toteen.

  • 8000+ Tapahtumat

  • 6000+ Ajoneuvot

  • 35+ Maat

  • 24/7 Tuki

Vuokraa moderni Ferrari tai klassikko ainutlaatuista itseajokokemusta varten

Etsitkö itseajettavaa klassista autoa vuokrattavaksi? On ainutlaatuinen ja unohtumattoman mahtava tunne saada avaimet itseajettavaan Ferrariin, Lamborghiniin tai Aston Martiniin. Elä unelmaa päivän tai vaikka viikon ajan, kunhan omistaudut täysillä kunnollisen urheiluauton omistajan rooliin.

Itseajettavan klassisen auton vuokraus päiväksi, viikonlopuksi tai koko viikoksi

Kauttamme voit vuokrata Porschen tai Ferrarin kolmella eri tapaa. Paketit alkakavat unelma-auton vuokraamisesta päivän ajaksi. Tarjoamme myös itseajettavia klassisia autoja vuokrattavaksi viikonlopun ajaksi, jolloin noudat auton perjantaina ja palautat sen sunnuntaina. Vielä täydemmän kokemuksen saat vuokraamalla unelmiesi auton koko viikon ajaksi, jolloin tunnet miltä todella tuntuu omistaa oma Aston Martin tai Lamborghini.

Löydä ajoneuvosi
World map

Prosessimme

Kuinka se toimii

Globe
Löydä

unelmiesi auto

Olet vain 20 sekunnin päässä unelmiesi auton varaamisesta. Täältä löydät maailman laajimman valikoiman ainutlaatuisia klassikkoautoja sekä urheiluautoja. Unelmat ovat parempia tosielämässä!

Hands
Varaa

unelmiesi kyyti

Tutustu kokoelmaamme ja saat välittömästi tarjouksia tapahtumallesi. Varaus- ja maksuprosessi on helppo ja yksinkertainen. Opastamme sinua koko prosessin läpi.

Vehicle
Lopeta unelmoiminen ja

aloita ajaminen

Kun varauksesi on vahvistettu, ajoneuvon omistaja ottaa sinuun suoraan yhteyttä sopiakseen kaikki tarvittavat tiedot päivääsi varten. Sitten olet valmiina unohtumatonta kokemusta varten.

Mitä parhain lahja

Onko kumppanisi autoharrastaja, joka on aina halunnut ottaa erikoislaatuisen automallin ajelulle? Onko sukulaisella erityinen syntymäpäivä, tai onko vanhoja aikoja rakastavalla ystävällä hyviä uutisia? Itseajettava kokemus on paras lahja autoharrastajille. Voit valita tarkalleen koska he saavat auton käyttöönsä, joten voit yllättää heidät juuri silloin, kun he sitä vähiten odottavat!

Itseajettava kokemus tai Porschen viikonloppuvuokraus on täydellinen lahja miehelle, jolla on jo kaikki mitä hän tarvitsee, tai naiselle joka nauttii vauhdista. Tätä unohtumatonta kokemusta varten voit ostaa sivuiltamme lahjakortin itseajettavaa päivää varten Ferrarilla, Lamborghinilla, Porschella tai Aston Martinilla.

Monipuolinen opastus, jotta voit nauttia ajosta

Olet turvassa vuokratessasi itseajettavaa autoa BookAclassicilta. Ennen auton noutoa saat kokonaisvaltaisen koulutuksen klassisen Lamborghinin, Aston Martinin tai Ferrarin ajamiseen. Saatavilla on myös vaihtoehto käydä monipuolisella testiajo opastajan kanssa, jotta voit tuntea olosi jo valmiiksi mukavaksi, kun lähdet viikonloppuajelulle vuokraamallasi urheiluautolla. Kaikki sivuillamme olevat itseajettavat autot omistavat intohimoiset kumppanimme, jotka pitävät niistä korkeatasoisesti huolta. Omistajat ovat mielellään auttamassa sinua kaikilla tavoin mikäli sinulla on kysyttävää eksoottisen unelma-autosi noutamisesta ajelulle.

Pidämme tason korkealla

Urheiluauton tai unelma-auton vuokraamisessa päiväksi meillä on myös joitakin vaatimuksia sinulle. On sanomattakin selvää, että nämä autot eivät ole leluja – ne ovat tehokkaita koneita, joista löytyy reilusti hevosvoimia. Niitä tulee siis kohdella täydellä kunnioituksella. Tämän vuoksi järjestämme opastajan itseajamista varten, joka varmistaa, että kykenet ohjaamaan autoa ja omaat tarvittavat taidot itseajettavan Ferrarin tai vastaavan menopelin ajamista varten.

Varaa se ja aja!

BookAclassicin itseajettavan auton hintalaskuri on 'fiksu työkalusi' mahtavaa kokemusta varten sen tehokkaan ja suoraviivaisen toimintaperiaatteen ansiosta. Älykäs hinnoittelualgoritmimme on kehittynyt tuhansien varauksien aikana reilusti, antaen sinulle mahdollisimman reilut ja kilpailukykyiset hinnat. Joka vuosi tuhannet vanhan ajan autoja rakastavat ihmiset ottavat hyödyn irti varausalustastamme ja tekevät varauksia useissa eri maissa. Lukemattomien onnistuneiden itseajettavien varausten ansiosta BookAclassic on hyvässä asemassa tarjoamaan sinulle asiantuntevaa palvelua.

Löydä ajoneuvosi
World map

Inspiroidu

Tutustu maailmaan

Driving: Lake District

Venture to one of England's most beautiful locations where the roads are a petrolhead's dream.

Lue lisää
Passion for Porsche

Spend a balmy summer's evening cruising past the Dolomites in a red Porsche 911

Lue lisää
France: our top 10!

As World Champions once again, I feel it's only right that we celebrate the beautiful country of France.

Lue lisää
SAS dreams

Joining up with 22 SAS Pandion and Gold members on the British Classic Car weekend

Lue lisää

Testimonial from Emma Williams fi - Luotettava varausprosessi Emma Williams Client

Luotettava varausprosessi

Kokemus oli mahtava ja koko rahan arvoinen. Ensin mietitytti hieman etukäteen maksaminen, mutta kaikki sujui lopulta hyvin ja itse varauskin meni loistavasti! Auton omistaja oli erittäin mukava ja antoi jopa vinkkejä tapahtumaan sähköpostitse. Suosittelen erittäin lämpimästi ja käyttäisin mielelläni itsekin uudelleen.

Testimonial from Joe Hindle fi - Yksinkertainen ja toimiva Joe Hindle Client

Yksinkertainen ja toimiva

Verkkosivut ovat erittäin helppokäyttöiset ja sivuston hintalaskuri tekee varauksesta helppoa ja vaivatonta. Sain kuljettajan tiedot heti ja pääsin suunnittelemaan hääpäivääni viiveittä. Kuljettaja oli asiallinen ja kommunikaatio sujui vaivatta. Suosittelen BookAclassicia 100%!

Testimonial from Emma Williams fi - Luotettava varausprosessi Emma Williams Client

Luotettava varausprosessi

Kokemus oli mahtava ja koko rahan arvoinen. Ensin mietitytti hieman etukäteen maksaminen, mutta kaikki sujui lopulta hyvin ja itse varauskin meni loistavasti! Auton omistaja oli erittäin mukava ja antoi jopa vinkkejä tapahtumaan sähköpostitse. Suosittelen erittäin lämpimästi ja käyttäisin mielelläni itsekin uudelleen.

Testimonial from Joe Hindle fi - Yksinkertainen ja toimiva Joe Hindle Client

Yksinkertainen ja toimiva

Verkkosivut ovat erittäin helppokäyttöiset ja sivuston hintalaskuri tekee varauksesta helppoa ja vaivatonta. Sain kuljettajan tiedot heti ja pääsin suunnittelemaan hääpäivääni viiveittä. Kuljettaja oli asiallinen ja kommunikaatio sujui vaivatta. Suosittelen BookAclassicia 100%!

Haluatko saada säännöllisiä päivityksiä?

Tilaa nyt

  Viimeisimmät klassikkoautouutiset!

  Saa ensimmäisenä ainutlaatuisia tarjouksia sähköpostitse BookAclassicilta!

  Saa inspiraatiota tapahtumista ja klassisista autoista ympäri maailman!