Limusiinin vuokraus

Limusiinin vuokraus ja VIP-kuljetus

BookAclassic on maanlaajuinen limusiinien vuokrauspalvelu ja VIP-kuljetuspalvelu. Tarjolla on laaja valikoima vuokrattavia limusiinimerkkejä, kuten Jaguar, Bentley, Mercedes ja Rolls-Royce, unohtamatta amerikkalaisia merkkejä kuten Cadillac, Buick ja Lincoln. Anna meidän pitää huoli vieraistasi tai VIP-asiakkaista laajimman limusiinivuokraukseen erikoistuneen verkkopalvelumme avulla.

Tee unelmistasi totta

Ei ole koskaan ennen ollut yhtä suosittua käyttää limusiinipalvelua häihin, gaalaillallisiin tai lounastilaisuuksiin. Monet meistä ovat nauttineet ikimuistoisista hetkistä ja todistaneet kuinka vastanaineet ovat astuneet sisään hienoon limusiiniin kirkon tai kaupungintalon pihalta. Se on erittäin vaikuttavaa, eikä olekaan ihme, että se on kokemus, jonka monet muutkin haluavat tuntea. Usein juhlallisen limusiinin vuokraus on kytköksissä tiettyyn juhlateemaan, kuten Elvis-bileet tai 50-luvun bileet, tehden tapahtumasta entistäkin hauskemman ja värikkäämmän.

Limusiinin vuokraus tuo lisäarvoa kaikenlaisiin tapahtumiin

On hämmästyttävän jännittävää ja romanttista olla ainutlaatuisen limusiinin kyydissä matkalla lentokentälle kuherruskuukautta varten. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa matka, kuin kyyti ylellisellä limusiinilla? Ja kun viimein palaatte matkaltanne, teitä odottaa upea limusiini ja yksityiskuljettaja valmiina viemään teidät turvallisesti kotiin uutta yhteiselämäänne varten.

Ehkä ette ole enää vastanaineita, vaan haluatte juhlia hopeahäitänne. Limusiinilla ajaminen voi olla hauska ja jännittävä kokemus myös hopeahääparille. Tai miten olisi upean limusiinin järjestäminen perheenjäsenen tai ystävän noutamiseen lentokentältä pitkän ulkomailla oleskelun jälkeen? On vaikeaa kuvitella mukavampaa tapaa toivottaa heidät tervetulleeksi kotiin ja osoittaa, kuinka paljon olet heitä kaivannutkaan.

Limusiinilla ajoa voi harrastaa myös syntymäpäivän juhlistamiseen, esimerkiksi 50-vuotissyntymäpäivänä. Haluaisitko vaikka antaa jollekulle lahjan? Voimme lämpimästi suositella limusiiniajoa sydäntä lämmittävänä lahjana sinulta toiselle, ehkäpä sisältäen pysähdyksen hyvässä ravintolassa matkan varrella, tai käynnin teatterissa tai elokuvissa. Tai ehkä haluaisit tarjota vieraillesi kauniita näkymiä osana kokemusta, jossa he voivat ottaa ihastuttavia kuvia kauniin auton ja kauniiden näköalojen edessä.

Limusiinilla ajelu

Matkatessasi luksuslimusiinilla, näyttämö on asetettu mieluisia yllätyksiä varten. Saat drinkin auton baarikaapista ja voit rentoutua pehmeillä, kirkkailla nahkaistuimilla samalla kun kuuntelet rauhallista musiikkia tai katsot elokuvaa. Eikö olekin mahtavaa, kun voit jättää käytännön järjestelyt täysin kuljettajasi hoidettavaksi ja rentoutua täysillä?

Limusiineissa on reilusti tilaa, joten sinulla on oiva tilaisuus ottaa mukaan kaverisi ja perheenjäsenesi nauttimaan ylevästä sisustuksesta, viihteestä ja kaikesta mukavasta.

Amerikkalaisen, brittiläisen ja saksalaisen VIP-limusiinin vuokraus

Jos etsit klassista tai vanhan ajan limusiinia vuokrattavaksi upeaa kokemusta varten, voimme tarjota kaikki hienot brittimerkit, kuten Jaguar, Bentley, Daimler ja Rolls-Royce - siis kaikki ne tyylikkäät ja juhlalliset ajoneuvot, jotka soveltuvat parhaiten VIP-vieraidesi kestitsemiseen.

Mikäli tarvitset ajoneuvoa, jossa on tilaa kaikille ja haluat tehdä visuaalisen vaikutuksen, niin amerikkalainen limusiini on todennäköisesti oikea vaihtoehto siihen. Cadillacin pitkät limusiinit tai Lincoln Town Car -autot ovat aina suuri menestys. Näissä autoissa on yleensä tarpeeksi tilaa kahdeksalle VIP-vieraalle, jotka voivat nauttia minibaarin tarjonnasta ja pysyä matkan aikana ajan tasalla tuoreimmista uutisista sisäänrakennetun TV:n kautta.

Tarjoamme myös saksalaisia VIP-kuljetusajoneuvoja kuten BMW ja Mercedes, jotka tarjoavat mukavuutta, turvaa sekä turvallisen matkan VIP-vieraillesi.

Kuljetus yritystapahtumiin ja yritysjuhliin

Jos yritystapahtumasi vaatii erityispiirrettä, voimme toimittaa valikoiman erittäin ainutlaatuisia autoja ja erityiskuljetusajoneuvoja tapahtumaa varton. Mikäli sinulla on siis idea, mutta ei kuljetusratkaisua sen toteuttamiseen, niin ota rohkeasti yhteyttä BookAclassiciin ja takaamme, että yritysjuhlistasi tulee varmasti ainutlaatuiset ja unohtumattomat!

Section background
Classic vehicle

Tarvitsetko klassista ajoneuvoa?

Tee häistäsi tai juhlistasi ikimuistoinen. Löydä unelmiesi auto omalta alueeltasi.

Löydä ajoneuvosi
Classic vehicle garage

Oletko autonomistaja?

Mainosta klassikkoautoasi ilmaiseksi. Täysin ilmainen. Ei vuosimaksuja. Ei sitoumuksia.

Rekisteröi ajoneuvosi

Haluatko saada säännöllisiä päivityksiä?

Tilaa nyt

  Viimeisimmät klassikkoautouutiset!

  Saa ensimmäisenä ainutlaatuisia tarjouksia sähköpostitse BookAclassicilta!

  Saa inspiraatiota tapahtumista ja klassisista autoista ympäri maailman!