Klassisen ja vanhan ajan bussin vuokraus

Klassisen ja vanhan ajan bussin vuokraus häihin ja tapahtumiin

Haluatko vuokrata klassisen bussin häihin, juhliin tai muuhun tapahtumaan? Klassiset ja vanhan ajan autot ovat nousseet viimeaikoina suosioon häissä ja muissa juhlallisissa tapahtumissa. Kaikki eivät kuitenkaan tiedosta, että on yhtä mahdollista ja jopa helppoa vuokrata klassinen tai vanhan ajan bussi tällaisiin tapahtumiin. Nämä kulkuneuvot ovat hauskoja monella tapaa, eikä vähintään siksi, että niihin mahtuu kokonainen vierasjoukko.

Matka klassisella juhlabussilla tyypillisesti sisältää sen ajanjaksolle kuuluvaa musiikkia, laseittain shampanjaa ja useita pysäkkejä matkan varrella lisäämään väriä ja vaihtelua päivän kulkuun. Ehkäpä se voi sisältää piknikin tai vastaanoton valitsemassasi paikassa?

Klassisen bussin vuokraus tarkoittaa tilaa kaikille

Vetääkö sinua puoleesi 70-luvun VW-bussin nostalginen viehätysvoima? Tai ehkäpä klassinen Lontoon kaksikerroksinen bussi voisi olla vielä parempi juhliasi tai yritystapahtumaanne varten? BookAclassic tarjoaa laajan valikoiman klassisia busseja aina 35 istuimeen saakka, joiden lisäksi niihin sisältyy myös seisomapaikkoja.

On varmaan sanomattakin selvää, että vanhan ajan bussi palvelee upeana taustana valokuville erilaisissa juhlissa tai häissä. Busseja on saatavilla kaiken muotoisina ja värisinä, joten ne soveltuvat erinomaisesti koristamaan sekä teemajuhlia, että häitä.

VW:t ovat aina hyvä valinta

Jos pidät nostalgiasta ja 70-luvun viehätyksestä, VW:t ovat aina hyvä valinta. Alkuperäinen VW Westfalia Camperiin sisältyy jääkaappi, pesuallas, pöytä ja kauniit verhot. VW:t saavat usein näkyvyyttä häissä, eivätkä ne koskaan jätä ketään kylmäksi. Joitain VW:itä voi vuokrata myös 'itseajettavana' versiona, jolloin voit itse hypätä kuljettajan penkille ja ajella romanttisia retkiä kaukaisuuteen. Vain te kaksi ja vanha VW, ikiomassa maailmassanne.

Varaaminen ei voisi olla yksinkertaisempaa

Selaa valikoimaamme klassisia ja vanhan ajan busseja vuokrattavaksi ja koristele sillä kakku suurena päivänäsi. Varaus hoituu nopeasti ja helposti yksinkertaisen varausjärjestelmämme kautta suoraan verkkosivuillamme. Valitset vain suosikkiautosi tai bussin ja täytär vaaditut tiedot, niin saat hinta-arvion välittömästi.

Varaa heti, tai pyydä meiltä rohkeasti lisäapua. Olemme aina valmiina avustamaan sinua asiantuntijoidemme avustuksella ja vuosien kokemuksella sekä vanhan ajan että klassisten bussien vuokraamisesta. Autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinulle sopivimman ja ainutlaatuisimman bussin tapahtumaasi varten. Mutta älä odota liian kauan - vanhan ajan bussit ovat erittäin suosittuja kaikenlaisissa häissä ja juhlissa.

Mikäli olet enemmän kiinnostunut autoista tai muista ajoneuvoista, meillä on myös valikoima Rolls-Royce-, Bentley-, Jaguar-, Lincoln-, Mercedes-, Ja Cadillac-merkkisiä autoja. Käy siis rohkeasti katsomassa valikoimaamme, sieltä löytyy aina jotakin jokaiseen makuun.

Selaa valikoimaamme klassisia ja vanhan ajan busseja vuokrattavaksi häihin ja tapahtumiin. Se on varma tapa tehdä häistänne tai tapahtumastasi ikimuistoisen kokemuksen, jota on kiva muistella vuosienkin päästä.

Section background
Classic vehicle

Tarvitsetko klassista ajoneuvoa?

Tee häistäsi tai juhlistasi ikimuistoinen. Löydä unelmiesi auto omalta alueeltasi.

Löydä ajoneuvosi
Classic vehicle garage

Oletko autonomistaja?

Mainosta klassikkoautoasi ilmaiseksi. Täysin ilmainen. Ei vuosimaksuja. Ei sitoumuksia.

Rekisteröi ajoneuvosi

Haluatko saada säännöllisiä päivityksiä?

Tilaa nyt

  Viimeisimmät klassikkoautouutiset!

  Saa ensimmäisenä ainutlaatuisia tarjouksia sähköpostitse BookAclassicilta!

  Saa inspiraatiota tapahtumista ja klassisista autoista ympäri maailman!