Apua & ota yhteyttä

 

 • Q A

  Kuinka lasken ajoneuvon hinnan?

  1. Käytä hakutoimintoa: Valitse alue, tapahtuma, päivämäärä ja aika
  2. Klikkaa 'Etsi' nähdäksesi koosteen kaikista saatavilla olevista ajoneuvoista ja valitse niistä haluamasi
  3. Profiilisivulla voit laskea hinnan antamalla kohteen osoitteen ja tarvitsemasi vuokra-ajan

  Se on niin yksinkertaista!

 • Q A

  Kuinka näen, onko ajoneuvo saatavilla?

  Käytä hakutoimintoa: Valitse alue, tapahtuma ja aika. Klikkaa 'Etsi' nähdäksesi koosteen kaikista saatavilla olevista ajoneuvoista valitsemallesi päivälle.

  Se on niin yksinkertaista!

 • Q A

  Kuinka saan henkilökohtaista avustusta BookAclassic -palvelussa?

  Asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa arkisin klo 9:00 - 17:00 välisenä aikana. Olemme valmiina auttamaan ja tarkkailemme kaikkia varauksia. Jos saat meiltä sähköpostia, voit vastata siihen aina suoraan jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa.

  Autamme sinua niin pian kuin mahdollista.

 • Q A

  Kuinka otan yhteyttä ajoneuvon omistajaan?

  Voit ottaa yhteyttä omistajaan ainoastaan, kun olet varannut ajoneuvon BookAclassic -palvelussa:
  1. Vastaa viimeisimpään sähköpostiviestiimme josta näet varauksen vahvistuksen ja pyydä, että omistaja ottaa sinuun yhteyttä.
  2. Täytä alla oleva lomake, ja liitä siihen varausnumero (jonka näet vahvistusviestissä) ja pyydä, että omistaja ottaa sinuun yhteyttä.

 • Q A

  Voinko ajaa ajoneuvoa itse?

  Kun varaat ajoneuvon, siihen sisältyy kuljettaja, jotta voit rentoutua ja nauttia kyydistä.

  Jos haluat vuokrata ajoneuvon ja ajaa sitä itse, valitse hakuvaihtoehdoista "itseajettava", niin näet valikoiman saatavilla olevia ajoneuvoja. Huomioi, että sinun tulee olla ainakin 25 vuotta vanha ja omistanut voimassaolevan ajokortin vähintään 3 vuotta.

 • Q A

  Apua hääauton vuokraukseen

  Kuinka kauan häät kestävät?

  Kaikki häihin liittyvä vie aikaa. Paljon aikaa. Morsiamen tulisi saapua viisi minuuttia ennen häiden alkua. Kirkkohäät kestävät 30-60 minuuttia, riippuen toimituksen tyypistä. Siviilihäät kestävät yleensä noin 20-45 minuuttia. Haluat tietysti ottaa kaiken irti ajastasi ja nauttia suuren päiväsi jokaisesta hetkestä.

  Valokuvaaja ja hääauto

  Valokuvaaja käyttää usein hääautoa taustalla luodakseen spektaakkelimaisia hääkuvia. Nämä ovat kuvia, joita tulet katsomaan useiden vuosien ajan joten on tärkeää, että valitset oikean auton. Ammattimainen valokuvaaja tietää tarkalleen, kuinka autoa käytetään parhaiden kuvien aikaansaamiseksi. He käyttävät usein tunnin verran aikaa kirkon ulkopuolella, toisin kuin perhetuttavat, jotka voivat ottaa kuvia nopeamminkin.

  Veteraaniautot ja pitkät häämatkat

  Kaunis, vanha klassikkoauto 1920-luvulta, kuten Rolls-Royce Silver Ghost, on melkein niin romanttinen kuin auto vain voi olla. Tiedosta kuitenkin, että sellaisen auton maksiminopeus on usein 50-80 km/h, joten matkat saattavat kestää kauemmin. Kaupungin liikenteessä siitä harvemmin koituu haittaa, mutta avoimella tiellä se vaikuttaa erittäin hitaalta, joten sinun tulee ottaa tämä huomioon. Yleisesti liikenteessä näkyvät klassikkoautot (yli 35 vuotta vanhat autot) kulkevat suurin piirtein 60-100 km/h.

  Urheiluautot

  Pienet urheiluautot saattavat näyttää romanttisilta, mutta todellisuus saattaa olla toisin. Suurin osa urheiluautoista ovat pieniä, matalia ja niissä on vain vähän jalkatilaa. Se ei esimerkiksi sovellu hyvin yhteen suurten hääpukujen, kukkakimppujen ja korkokenkien kanssa. Ennen kun etsit pientä urheiluautoa, on tärkeää tarkastella onko siinä tarpeeksi tilaa eleganttiselle sisään- ja ulostulolle.

  Avoimet hääautot ja sää

  Kesän auringossa on vaikea löytää romanttisempaa tapaa saapua paikalle ja lähteä sieltä, kuin kaunis avoauto. Sinun tulee kuitenkin varmistaa, että katto on nostettavissa ja lukittavissa sateen varalta. Ota myös huomioon, että jotkut klassikkoautot voivat kärsiä rankkasateessa.

  Itseajaminen

  Auton ajaminen itse voi olla todella hauskaa jos olet tutustunut auton käyttöön aikaisemmin. Se on näyttävää kun saavut kirkolle upealla urheiluautolla. On kuitenkin tärkeää, että olet käynyt testiajolla ja tiedät kuinka Ferraria käsitellään. Klassisten autojen ajaminen vaatii usein hieman tutustumista ja hyviä ajotaitoja.

  Lapset hääautossa

  Tämä ei ole aina hyvä ajatus. Monet pienet lapset saattavat tuntea olonsa epämukavaksi tässä tilanteessa. Vältyt kyyneliltä, huudolta ja stressiltä jos jätät lapset esimerkiksi isoäidin helmaan. He voivat silti nauttia päivästä ja ottaa valokuvia auton kanssa. Muista myös, että monissa klassikkoautoissa ei ole turvavöitä takapenkeillä (se on täysin laillista), mutta lasten tulee silti olla turvattuina.

  Kuljettajan asu

  Hääauton kuljettaja pukeutuu tyypillisesti huomaamattomaan, mutta eleganttiin asuun. Ilmoita kuitenkin tarkasti odotuksesi pukeutumisesta kuljettajan kanssa, kun varaat unelmiesi autoa.

  Shampanja ja koristeet

  Tämä palvelu riippuu täysin vuokrattavasta hääautopalvelusta. Jotkut tarjoavat shampanjaa ja koristeita, kun taas toiset antavat sinun ottaa sen vastuullesi. Ilmoita toiveesi kuljettajalle, kun olet varannut autosi.

 • Q A

  Tuntiveloitus

  Jokaisessa profiilissa ilmoitetaan auton tuntivuokrahinta. Huomioi, että tuntiveloitus lasketaan siitä hetkestä, kun ajoneuvo lähtee omistajan autotallista aina siihen hetkeen, kun se palaa takaisin talliin. Kaikissa varauksissa on kahden tunnin minimivaraus, vaikka itse toimitus kestäisi vähemmän aikaa. Tämä johtuu siitä, että omistaja tarvitsee saman verran aikaa ajoneuvon valmisteluun riippumatta siitä, kuinka kauan sitä käytetään.

 • Q A

  Varaus ja maksaminen

  Hintalaskurijärjestelmämme antaa tarjouksen välittömästi ennen varausta. Hinta lasketaan käyttämällä seuraavia tekijöitä: ajoneuvon maksiminopeus, etäisyys pisteestä A pisteeseen B Google Mapsin avulla, sekä ajoneuvon vuokraamiseen käytettävä aika valokuvausta, tms. varten.

  Voit odottaa seuraavia maksuvaihtoehtoja:

  Osamaksu
  Kun varaat ajoneuvon, prosenttiosuus kokonaishinnasta maksetaan etukäteen varausjärjestelmän kautta varauksesi varmistamiseen. Emme veloita varausmaksua kortiltasi tai suorita varausta loppuun, ennen kuin ajoneuvon omistaja on varmistanut sen. Varauksen loppusumma jää sinun ja auton omistajan välillä hoidettavaksi.

  Kertamaksu
  Kun varaat ajoneuvon, maksat varauksen kokonaishinnan varausjärjestelmän kautta. Omistaja ei saa osuuttaan maksusta ennen kuin tapahtuma on suoritettu loppuun. Emme veloita maksua kortiltasi tai suorita varausta loppuun, ennen kuin ajoneuvon omistaja on varmistanut sen.

 • Q A

  Varauksen hylkääminen

  Mikäli jostain syystä varaustasi ei voida suorittaa loppuun, saat ilmoituksen sähköpostitse sekä tekstiviestillä. Luottokorttisi tiedot poistuvat järjestelmästämme automaattisesti, eikä varausta veloiteta.

 • Q A

  Peruutus

  Mikäli haluat perua varauksesi, voimme palauttaa rahasi takaisin kunhan vastaanotamme peruutuspyyntösi 24 tunnin sisällä varauksesta. Valitettavasti emme voi palauttaa rahoja jos peruutat varauksesi myöhemmin, koska silloin ajoneuvo on jo varattu käyttöösi sovittuna päivänä.

  Mikäli ajoneuvo ei jostain syystä ole ajokunnossa, omistaja ilmoittaa sinulle siitä niin pian kuin mahdollista. Voit tietysti pyytää palautusta varausmaksusta mikäli omistaja ei kykene tarjoamaan korvaavaa ajoneuvoa joka täyttää tarpeesi. Jos kuitenkin käy niinkin harvinainen tapahtuma, että ajoneuvo jää saapumatta ilman ennakkoilmoitusta, ilmoita siitä BookAclassicille niin pian kuin mahdollista. Varmistamme, että varauksesi hinta maksetaan sinulle takaisin ja ajoneuvo poistetaan sivuiltamme.

 • Q A

  Ajoneuvoon tutustuminen

  On yleensä mahdollista tutustua ajoneuvoon varausmaksun suorittamisen jälkeen. Keskustele odotuksistasi kuljettajan kanssa ja tiedustele ajoneuvosta kysymällä kysymyksiä, joita sinulla voi siihen liittyen olla.

Tarvitsetko lisää apua?