Hääauton vuokraus

Klassisen auton vuokraus häihin ja juhliin

Hääauton vuokraus. Vuokraa romanttinen, klassinen tai ehta vanhan ajan hääauto, joka tekee tästä suuresta päivästänne entistäkin erityisemmän. Se on täydellinen tapa juhlistaa yhtä elämänne upeimmista hetkistä ja antaa teille yhteisiä muistoja, joista voitte aina olla iloisia ja ylpeitä.

Upeimmat hääjuhlat

Haluatko keväiset hääjuhlat kirkkaiden koivupuiden alla? Häät kesäisen auringon hohteessa? Ehkäpä syyshäät lämpimien ja syvien värien ympäröimänä? Vai olisiko sittenkin talvihäät kimaltelevilla valkoisilla hangilla se paras vaihtoehto?

Mahdollisuudet ovat loputtomat. Me täällä BookAclassicilla teemme kaikkemme, jotta häistänne tulisi mitä unohtumattomin kokemus ainutlaatuisen hääauton kanssa.

Hääkuljetus omistautuneessa morsiusautossa

Oman kokemuksemme mukaan hääauto on aivan yhtä tärkeä osa hääkokonaisuutta kuin itse hääseremonia, hääpuku ja sormuksetkin. Tämän lisäksi se on osa häitä, jota tullaan arvostamaan ja muistelemaan vielä useiden vuosienkin päästä.

Kun tilaatte meiltä klassisen tai vanhan ajan auton hääkuljetusta varten, voitte olla varmoja siitä, että häidenne järjestely on parhaissa mahdollisissa käsissä. Näin pääsette nauttimaan itse hetkestä ilman, että teidän tarvitsisi olla huolissanne.

  • 8000+ Häät

  • 6000+ Ajoneuvot

  • 35+ Maat

  • 24/7 Tuki

Hääautot omassa luokassaan

Me BookAclassicilla erikoistumme kaikenlaisten ainutlaatuisten hääautojen tarjoamiseen, mukaanlukien niin Cadillacit ja Ferrarit kuin monet muut klassiset mallit, kuten Maserati, Ford ja Chevrolet. Tarjolla on myös laaja valikoima majesteettisia brittihääautoja klassisista merkeistä, kuten Bentley, Rolls-Royce ja Jaguar. Minkä tahansa tyyppisen auton ikinä sitten halusitkaan, teemme kaikkemme toimittaaksemme sinulle juuri sellaisen.

Vaaleanpunainen Cadillac hääajoon?

Jos etsimäsi auto on amerikkalainen limusiini tai hääauto, olet löytänyt juuri oikeaan paikkaan. BookAclassic voi tarjota täydellisen ja korkealuokkaisimman amerikkalaisen klassisen auton vuokrattavaksi.

Meillä on suuri valikoima erilaisia amerikkalaisia limusiineja ja muita klassisia amerikkalaisia hääautoja. Voit valita yhden pitkistä limusiineista, kuten Lincoln, Cadillac tai Chrysler, tai klassisemman amerikkalaisen mallin, kuten Ford, Mustang, Pink Cadillac, Chevrolet ja Bel Air. Kysy vapaasti, jos sinulla on erityistoiveita hääautosi vuokraamiseen liittyen.

Löydä ajoneuvosi
World map

Prosessimme

Kuinka se toimii

Globe
Löydä

unelmiesi auto

Olet vain 20 sekunnin päässä unelmiesi auton varaamisesta. Täältä löydät maailman laajimman valikoiman ainutlaatuisia klassikkoautoja sekä urheiluautoja. Unelmat ovat parempia tosielämässä!

Hands
Varaa

unelmiesi kyyti

Tutustu kokoelmaamme ja saat välittömästi tarjouksia tapahtumallesi. Varaus- ja maksuprosessi on helppo ja yksinkertainen. Opastamme sinua koko prosessin läpi.

Vehicle
Lopeta unelmoiminen ja

aloita ajaminen

Kun varauksesi on vahvistettu, ajoneuvon omistaja ottaa sinuun suoraan yhteyttä sopiakseen kaikki tarvittavat tiedot päivääsi varten. Sitten olet valmiina unohtumatonta kokemusta varten.

Inspiroidu

Häiden inspiroimat autot

Royal wedding cars

Take a look at our top 5 most royal wedding cars!

Lue lisää
Luxury Experiences

Read about Maltese Island's luxury experiences!

Lue lisää
Couple's favourites

Looking at this year's top car picks!

Lue lisää
Why not an E-type?

One of the most popular cars here on BookAclassic.

Lue lisää

Ainutlaatuisen hääauton vuokraus – näin se toimii

Ei ole mitään yhtä romanttista, kuin astua ulos kirkosta tai kaupungintalolta ja astua sisään elegantisti pukeutuneen autonkuljettajan ajamaan kauniiseen klassikkoautoon tai eksklusiivisen moderniin urheiluautoon. Kuvittele, kuinka haltioissaan häävieraanne ovat saadessaan mahdollisuuden ottaa valokuvia vastanaineen pariskunnan kanssa tyylikkään auton edessä. Koko häävierasjoukko tulee näkemään ikimuistoisen näyn morsiamesta ja sulhasesta istahtamassa arvokkaille nahkapenkeille ja nostamassa lasillisen shampanjaa toisilleen.

Autonkuljettajanne varmistaa, että hääkyytinne on mitä idyllisin kokemus. Hän aloittaa järjestämällä valokuvaajan kanssa kuvaussession, jonka kautta hän ikimuistoistaa kauniisti jokaisen hetken, kun tuore aviopari poseeraa auton edessä. Sitten kuljettajanne tarjoaa teille rentouttavan ja nautinnollisen matkan mitä kauneimpien teiden lävitse, pysähtyen upeimmilla paikoilla, joilla on teille erityisesti merkitystä.

Eikä siinä vielä kaikki. Hääkuljetukseen sisältyy tyypillisesti lasillinen raikkaan kuplivaa shampanjaa molempien nautittavaksi matkan aikana. Toiset kuljettajat tarjoavat tätä osana itse palvelua, kun taas toiset pyytävät tuomaan mukaan oman. Oli asia kuinka päin tahansa, sinun ei tulisi kuitenkaan missata tätä mahdollisuutta nostaa lasillinen kuplivaa tälle romanttiselle hetkelle.

Hääautot tarjoavat idyllisen taustaelementin valokuva-albumillesi

Se tuo esiin kauniin romanttisen ilmapiirin, kun ajelette kirkolta tai kaupungintalolta vanhalla klassikkoautolla. Vanhan ajan ja sotia edeltävien aikojen autoja käytetään usein hääkuljetukseen, sillä ne ovat ilahduttavan fotogeenisiä ja tuovat upeisiin hääkuviin erityisenlaista charmia.

Häät eivät ole viimeisteltyjä ilman upeita valokuvia. Onkin siis yleistä, että valokuvaajat käyttävät hääautoja taustaelementtinä ottaessaan kuvia vastanaineesta pariskunnasta. Se on mahtava tapa tuoda lisäväriä suuren päivän romanttiseen ilmapiiriin.

Mikään ei edusta tapahtuman kauneutta ja ihanuutta yhtä hyvin, kuin majesteettinen Jaguar tai Rolls-Royce hääautona. Huolitellut ornamentit, ylelliset nahkapenkit ja ylpeästi kiiltävä konepelti ovat kaikki välittömiä houkuttimia tyylikkäitä juhlakuvia varten.

Itseajettava auto häihin

Jos ette halua yksityiskuljettajaa, saatavilla on useita vaihtoehtoja itseajettavaksi hääautoksi. Voit valita omasi laajasta valikoimasta jännittäviä erikoisautoja ja urheiluautoja, jotka soveltuvat mainiosti hääajoon, etenkin jos haluatte hieman modernimman tyylin. On kuitenkin tärkeää, että tutustut autoon etukäteen ennen kuin ajat sillä pois kirkolta tai kaupungintalolta. Ei ole epäilystäkään, että se on mitä vaikuttavin ilmestys tulla ulos kirkolta tai kaupungintalolta ja astua upeaan punaiseen Ferrariin. Mutta jos et kykene yhdistämään näkymän hienoutta pehmeään ja rentoon ohjaukseen, vaikutelma ei tule olemaan aivan samanlainen.

Saa mahtava tarjous hääauton vuokraukseen heti

Voit saada tarjouksen välittömästi mille tahansa hääautolle, jonka valitset BookAclassic -sivustolla. Sinun tulee vain antaa hieman lisätietoja ja valita auto. Älä suotta kainostele kysyä meiltä lisätietoja ehdoista tai muista tiedoista - olemme aina valmiina vastaamaan mihin tahansa kysymyksiin joita sinulla saattaa olla, ja auttamaan sinua löytämään parhaan ratkaisun häitäsi varten. Olemme toimittaneet klassisia autoja kaikenlaisia tapahtumia varten jo vuosien ajan, joten tiedämme tarkalleen, mistä puhumme! Ei ole mitään, mitä haluaisimme enemmän, kuin taata teille elämänne häät. Ota siis katsaus sivustomme laajaan valikoimaan hääautoja ja toteuta unelmasi saada unohtumaton ja ainutlaatuinen hääkokemus!

Löydä täydellinen ratkaisu hääkuljetukseen kanssamme – takaamme, että etsintäsi ei ole turhaa! Klikkaa läpi ajoneuvovalikoimamme hääajoa varten ja takaat, että häistänne tulee ainutlaatuinen ja unohtumaton kokemus.

Löydä ajoneuvosi

Testimonial from Emma Williams fi - Luotettava varausprosessi Emma Williams Client

Luotettava varausprosessi

Kokemus oli mahtava ja koko rahan arvoinen. Ensin mietitytti hieman etukäteen maksaminen, mutta kaikki sujui lopulta hyvin ja itse varauskin meni loistavasti! Auton omistaja oli erittäin mukava ja antoi jopa vinkkejä tapahtumaan sähköpostitse. Suosittelen erittäin lämpimästi ja käyttäisin mielelläni itsekin uudelleen.

Testimonial from Joe Hindle fi - Yksinkertainen ja toimiva Joe Hindle Client

Yksinkertainen ja toimiva

Verkkosivut ovat erittäin helppokäyttöiset ja sivuston hintalaskuri tekee varauksesta helppoa ja vaivatonta. Sain kuljettajan tiedot heti ja pääsin suunnittelemaan hääpäivääni viiveittä. Kuljettaja oli asiallinen ja kommunikaatio sujui vaivatta. Suosittelen BookAclassicia 100%!

Testimonial from Emma Williams fi - Luotettava varausprosessi Emma Williams Client

Luotettava varausprosessi

Kokemus oli mahtava ja koko rahan arvoinen. Ensin mietitytti hieman etukäteen maksaminen, mutta kaikki sujui lopulta hyvin ja itse varauskin meni loistavasti! Auton omistaja oli erittäin mukava ja antoi jopa vinkkejä tapahtumaan sähköpostitse. Suosittelen erittäin lämpimästi ja käyttäisin mielelläni itsekin uudelleen.

Testimonial from Joe Hindle fi - Yksinkertainen ja toimiva Joe Hindle Client

Yksinkertainen ja toimiva

Verkkosivut ovat erittäin helppokäyttöiset ja sivuston hintalaskuri tekee varauksesta helppoa ja vaivatonta. Sain kuljettajan tiedot heti ja pääsin suunnittelemaan hääpäivääni viiveittä. Kuljettaja oli asiallinen ja kommunikaatio sujui vaivatta. Suosittelen BookAclassicia 100%!

Kiinnostunut klassisen auton vuokrauksesta häihin?