Klassisia amerikkalaisia autoja

Klassisia amerikkalaisia autoja! Klassisella amerikanraudalla saavut kuljettajan saattamana häihin tai juhliin tyylikkäästi. Katso, miten laaja valikoima amerikkalaisia autoja meillä on tarjolla. Meiltä löytyy perinteisiä amerikanrautoja ja limusiineja, joilla saat luotua tyylikkään ja yksilöllisen tunnelman tapahtumaasi – vaikkapa hääjuhliin. Amerikanraudat huokuvat persoonallisuutta, ja niiden rehevät sisätilat sekä vinyyli-, nahka- ja kromipinnoitteet tuovat 1970-luvun musikaalien ja menemisen tunnelman tapahtumaasi.

Rokkiteemaan laitettuja amerikanrautoja häihin ja juhliin

Suosittu jenkkiautopalvelumme tuo juhlaasi tunnetun 1970-luvun tyylin. Voimme suositella suurta ja viehättävää Mercury Park Lane Cruiser jenkkirautaa – siinä on kunnon perinteinen automalli, jonka hulppeat nahkaistuimet ja reilu hytti antavat tilaa koko seurueelle. Klassinen limusiini tuo sylikaupalla viihdykettä juhliisi.

Hääjuhliin voimme suositella autenttista 50-luvun klassikkoa, Chevrolet Deluxe mallia. Tämän mallin viiden matkustajapaikan ansiosta voit saapua juhliisi muutamankin ystävän kanssa rokkityyliin kimppakyydillä. Näin juhlat voivat saada alkunsa jo autossa, kun rokki soi ja kylmä olut tai kuohuviini virtaa.

Hääjuhla-ajoihin sopii myös yhtä hyvin mm. ajattoman iloinen 50-luvun Dodge Coronet jenkkiauto.

Amerikkalaisia autoja vaikka häihin, juhliin tai tilaisuuksiin

Laita varaukseen vaikka värikäs ja ilotteleva vaaleanpunainen Cadillac Pink, jossa on hulppeat sisätilat, valkoinen katto ja hohtavan valkoiset renkaat. Tämä jenkkimalli takaa, että iloinen ja viihdyttävä juhlatilaisuus onnistuu. Kuljettaja saapuu ajan hengen mukaisesti pukeutuneena, ja muutamat vintage teemat luovat mieleenpainuvan kokonaisuuden.

BookAclassic verkkopalvelusta saat takuulla täydellisen jenkkiauton. Meiltä löytyy niin Ford Mustang, Cadillac, Chevrolet kuin Buicks automallitkin – jokaiselle jotain mistä valita.

Tee varaus heti tai tutustu huolella unelmiesi amerikanrautoihin ja valitse sitten omasi. Verkkosivuiltamme löydät usean vuoden vintage autojen vuokrauspalvelukokemukseen perustuvia asiantuntijoiden neuvoja. Olemme apuna että voit löytää tyylikkäimmän ja erottautuvimman auton, sellaisen mallin josta et ehkä edes osannut unelmoida. Pidä kiirettä, sillä kysyntä on kovaa, koska klassiset jenkkiautot ovat erittäin suosittuja kulkupelejä häihin ja muihin juhlatilaisuuksiin – varaa siis omasi nopeasti.

Etsitkö kuljetuspalvelua muunlaisilla autoilla? Meiltä löytyy myös hieno valikoima hulppeita Rolls-Royce, Bentley, Jaguar ja Mercedes automalleja sekä vintage busseja.

Käy läpi vaikka koko klassisten kuljetuspalveluautojen valikoimamme. Meiltä löytyy jokaiseen makuun ja tyyliin jotakin.

Section background
Classic vehicle

Tarvitsetko klassista ajoneuvoa?

Tee häistäsi tai juhlistasi ikimuistoinen. Löydä unelmiesi auto omalta alueeltasi.

Löydä ajoneuvosi
Classic vehicle garage

Oletko autonomistaja?

Mainosta klassikkoautoasi ilmaiseksi. Täysin ilmainen. Ei vuosimaksuja. Ei sitoumuksia.

Rekisteröi ajoneuvosi

Haluatko saada säännöllisiä päivityksiä?

Tilaa nyt

  Viimeisimmät klassikkoautouutiset!

  Saa ensimmäisenä ainutlaatuisia tarjouksia sähköpostitse BookAclassicilta!

  Saa inspiraatiota tapahtumista ja klassisista autoista ympäri maailman!