Sotia edeltävän ja vanhan ajan auton vuokraus häihin

Sotia edeltävän ja vanhan ajan auton vuokraus häihin ja juhliin. Vanhanajan klassikkoautojen vuokraamisesta häihin, juhliin ja kaikenlaisiin tapahtumiin on tulossa aina vain entistäkin yleisempää. Eikä tietenkään ilman hyvää syytä. Klassiset hääautot takaavat unohtumattoman ilmapiirin tapahtumallesi.

Vanhan ajan auto omalla yksityiskuljettajalla saa hetken kestämään kauemmin

Mikään ei voisi olla sen romanttisempaa, kuin perinteinen hääauto omalla autonkuljettajalla kyyditsemään teitä yhtenä elämänne suurimmista päivistä. Sotia edeltävän ajan ja vanhanajan auton vuokraus häihin ja juhliin on jotain, jota jokainen osaa arvostaa. Klassiset autot tarjoavat ylellisen kyydin, joka taatusti kääntää päitä tilanteesta riippumatta. Ylellinen sisustus, materiaalit ja nostalgiset moottoriäänet luovat iloisen ja ystävällisen ilmapiirin. Mutta ennen kaikkea se vain on niin mahtava kokemus istua elegantin menneiden aikojen auton kyydissä. Valitse vaikka klassinen Ford A 1920-luvulta tai arvostettu Rolls-Roycen limusiini. Nämä autot eivät vain voi epäonnistua kesähäissä vaikuttamisessa.

Kun saavutte ulos kirkosta tai kaupungintalolta, hohtava vanhanajan auto tyylikkäine kuljettajineen on odottamassa teitä. Ja kun olette ottaneet valokuvia auton edessä, niin pääsette vihdoin sen kyytiin, vilkuttaen ja hymyillen teitä ympäröiville vieraille. Matkalla vastaanottoon on mahdollista nauttia lasi shampanjaa tai kuohuviiniä arvokkaan tyylikkäillä nahkapenkeillä istuen ja näköalasta nauttien.

Sotia edeltävän ja vanhan ajan auton vuokraus luo romanttisia kuvia ja ihania hetkiä

Matka juhlavieraiden vastaanottoon on täydellinen aika ottaa kauniita kuvia klassisen auton ollessa ihanteellisena taustaelementtinä valokuvissanne. Vanhan ajan auto on aina suosittu kuvauskohde hääkuvaajien keskuudessa, ja he taatusti ilahtuvat saadessaan mahdollisuuden ikimuistoistaa hetkenne, kun olette sekä auton sisä- että ulkopuolella.

Vanhan ajan auto jokaiseen makuun ja tyyliin

Erikoistumme vanhan ajan autojen, limusiinien ja klassisten autojen vuokraukseen häihin ja erilaisiin tapahtumiin. Tulet löytämään verkkosivuiltamme laajan valikoiman vanhan ajan autoja sekä klassikkoautoja vuokrattavaksi juuri sinun tilaisuuteesi. Muistathan vain suunnitella aikataulusi vanhanajan auton hitaampaa nopeutta ajatellen.

Varaaminen ei voisi olla helpompaa

BookAclassic on tehnyt varauksen tekemisestä niin helppoa kuin mahdollista. Valitse haluamasi vanhan ajan auto ja viimeistele sillä häidesi kokoonpano. Voit tehdä varauksen helposti ja nopeasti suoraan verkkosivuillamme. Olemme koonneet ainutlaatuisen kokoelman vanhanajan autoja kaikista hintaluokissa. Valitset vain suosikkiajoneuvosi, täytät vaaditut tiedot ja saat tarjouksen välittömästi.

Voit tehdä varauksen joko heti tai vertailla unelmiesi autovaihtoehtoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Saat asiantuntijoiden opastusta, joka pohjautuu vuosien kokemukseen vanhanajan autojen vuokrauksessa. Olemme enemmän kuin iloisia saadessamme auttaa sinua valitsemaan mitä ainutlaatuisimman ja hulppeimman mahdollisen auton. Mutta älä odota liian kauan, sillä klassiset autot ovat erittäin kysyttyjä häitä ja muita tapahtumia varten!

Mikäli haluat itsellesi hieman erilaisen hääauton, meillä on myös laaja valikoima häikäiseviä autoja seuraavan merkkisinä: Bentley, Jaguar, Mercedes, Lincoln ja Cadillac.

Selaa sotia edeltävän ja vanhan ajan autojen valikoimaamme ja vuokraa omasi häitä tai muita juhlatilaisuuksia varten. Valikoimaamme kuuluu vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tyyliin.

Section background
Classic vehicle

Tarvitsetko klassista ajoneuvoa?

Tee häistäsi tai juhlistasi ikimuistoinen. Löydä unelmiesi auto omalta alueeltasi.

Löydä ajoneuvosi
Classic vehicle garage

Oletko autonomistaja?

Mainosta klassikkoautoasi ilmaiseksi. Täysin ilmainen. Ei vuosimaksuja. Ei sitoumuksia.

Rekisteröi ajoneuvosi

Haluatko saada säännöllisiä päivityksiä?

Tilaa nyt

  Viimeisimmät klassikkoautouutiset!

  Saa ensimmäisenä ainutlaatuisia tarjouksia sähköpostitse BookAclassicilta!

  Saa inspiraatiota tapahtumista ja klassisista autoista ympäri maailman!